Mød vores dygtige hold af advokater og jurister

SPANSK BOLIG, DANSK TRYGHED

Hos Advokathuset yder vi kvalificeret rådgivning inden for køb og salg af fast ejendom i Spanien. Så overvejer du at købe eller sælge ejendom på Costa Del Sol, så gør brug af vor store erfaring med alle typer rådgivning, der vedrører fast ejendom.

Vi hjælper både professionelle ejendomsinvestorer, erhvevsvirksomheder og private. Vi er først tilfredse, når vi har ydet en effektiv og personlig rådgivning i netop dine spørgsmål. Finansiering af fast ejendom i Spanien er en naturlig del af vores rådgivning, og omfatter bl.a. realkreditfinansiering og banklån.

Henrik Vester

Sagsbehandler

Henrik er dansk og har været bosat på Costa del Sol i 6 år. Med en solid baggrund indenfor ejendomshandel i Spanien, står han til rådighed i forhold til spørgsmål omkring købsprocessen, samt grundlæggende information omkring de juridiske aspekter ved denne.

Phone: + 45 71 70 2007

Email: [email protected]

Oscar Torres

Advokat

Oscar er uddannet advokat i Malaga, og har over 12 års erfaring med juridisk rådgivning af boligkøbere på Costa del Sol, hvoraf de seneste 5 har været med speciel fokus på skandinaviske klienter. Med sine mange kontakter og sin vellidte persona, er han et stort aktiv når tingene skal foregå effektivt, men samtidig helt efter bogen.

Phone: + 34 647 996 660

Email: [email protected]

Jacobo Olmedo

Advokat

Jacobo er vores anden advokat, opvokset og uddannet i Sevilla. Med sine 10 år på bagen hos et af Europa's største advokatfirmaer, er han en af Malaga-områdets dygtigste og mest dynamiske boligadvokater.

Phone: + 34 647 996 660

Email: [email protected]

Helène Bister

Sekretær

Helène er vores svensk-talende jurist, og fungere som højre hånd for vores team af advokater. Med sine mange års tidstedeværelse i Sydspanien, og brede kundskab til sprog, er hun ofte første bindeled mellem klient og advokat, da hun kan kommunikere med stort set alle, og står til rådighed 24/7.

Phone: + 34 647 996 660

Email: [email protected]

Har du juridiske udfordringer vedr. din spanske ejendom ... vi er her!

0
Connecting
Din besked sendes...
Send en besked

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Dit navn
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Test
* Email
* Hvordan kan vi hjælpe?
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?